Cum se modifică modificările Yahoo Sign în acest proces?

Dacă munca dvs. vă permite să vă conectați la un computer public, ar trebui să luați în considerare acest blog pentru a face un pas pentru securitatea datelor dvs. . Yahoo permite utilizatorilor să se deconecteze automat după un anumit timp. Puteți configura procesul de conectare al contului dvs. și puteți selecta o perioadă lungă de timp pentru a vă conecta contul, dacă uitați să vă deconectați. Acesta este cel mai bun de utilizat, chiar dacă nu utilizați un computer public, acesta funcționează ca un al doilea strat. Cel mai bine este să îl folosiți chiar dacă nu utilizați un computer public. Acționează ca un al doilea strat de protecție pentru contul dvs.

Pași pentru a lua în considerare modificarea autentificării dvs. Yahoo în proces-

Pentru mai multe informații și informații, contactați echipa de servicii pentru clienți Yahoo și apelați numărul lor de asistență la Numărul de servicii pentru clienți Yahoo 31–203690305 . Avem experți sârguincioși și tipici, care sunt bine pregătiți și cu experiență pentru a rezolva complexele și defecțiunile dispozitivului dvs. Profesionistul din centrul nostru de servicii vă va îndruma către o soluție pe care o puteți urmări cu ușurință pentru a rezolva problema sau pentru a configura setările din contul dvs. de e-mail.

Citiți și: Ștergeți e-mailurile definitiv din contul dvs. Yahoo Mail